Vehicul electric Buick VELITE 6

Buick lanseaza in China vehiculul electric VELITE 6 MAV. Fiind primul vehicul fabricat in afara Statelor Unite al lui Buick si primul vehicul electric SAIC-GM pentru o piata atat de mare, VELITE 6 MAV (care inseamna Vehicul Multi Activitate) integreaza resursele companiei GM si tehnologia avansata in ceea ce priveste vehicule energie. Acest automobil reprezinta cea mai recenta aparitie din cadrul strategiei Buick Blue.

VELITE 6 se bazeaza pe conceptul VELITE dezvaluit in noiembrie 2016. Cu o lungime de 4.650 mm, latimea de 1.817 mm, inaltime de 1.510 mm si ampatament de 2.660 mm, ofera un interior incapator cu 1.098 litri de spatiu total. Sistemul sau de propulsie electrica de noua generatie ofera o putere maxima de 85 kW si un cuplu de 255 Nm. VELITE 6 are o autonomie de 301 km in oras si un consum de energie electrica de aproximativ 13,3 kWh/100 km.

VELITE 6 este disponibil in trei variante de pret, intre 24.800 USD si 27.800 USD), dupa subventiile acordate de stat pentru vehicule electrice noi. Dupa introducerea anterioara a vehiculului electric hibrid LaCrosse si a vehiculului electric cu raza extinsa bazata pe Volt, Buick va fi capabil sa raspunda cererii in crestere rapida de vehicule propulsate electric. In plus, Buick a anuntat inceperea cooperarii sale strategice cu marca EVCARD pentru distribuirea automobilelor si pentru a explora in comun piata de distribuire a acestora in China. Primele 5.000 de vehicule vor fi puse in vanzare incepand cu 28 aprilie 2020.

t-shirts

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s