Skoda Vision

Prin introducerea primului sau vehicul bazat pe platforma modulara de masini electrice MEB a Volkswagen Group, SKODA face urmatorul pas in calatoria sa catre eMobilitate.

Cele patru usi crossover coupe impresioneaza prin linii sportive si emana o senzatie deosebita de spatiu. Experienta de conducere dinamica este asigurata de tractiunea integrala si de doua motoare electrice cu o putere de 225 kW (306 CP). SKODA VISION are 4.665 mm lungime, 1.926 mm latime si 1.613 mm inaltime. Masina prezentata in varianta de culoare Ultra Yelloware o suprafata radianta ce este completata de elemente de design mate, din antracit, oferind masinii un aspect robust si modern.

Designul atletic al lui SKODA VISION prezinta evident linia de design coupe. Lateralul este caracterizat de o linie de forta ce face legatura intre fata si spate. Aceasta accentueaza suprafetele curate ale usilor fara manere. Doar o simpla atingere si se vor deschide automat, in directii opuse, actionate electric.

t-shirts

Oglinzile clasice au fost inlocuite de camerele video ce ofera o perspectiva de 180 de grade transmisa in monitoarele de la bord. Puterea totala a masinii este estimata la 225 kW (306 CP) si va putea atinge o viteza maxima de 180 km/h pe autostrada.

http://mytshirt.pro

Datorita faptului ca avem cuplul maxim imediat disponibil, VISION poate atinge 100 km/h pornind de la 0 in doar 5,9 secunde. Autonomia maxima estimata este de pana la 500 km.

Bateria litiu-ion racita cu lichid are o capacitate de 83 kWh si poate fi incarcata la 80% din capacitatea sa totala in 30 de minute. Fluxul de energie dintre cele doua motoare si baterie este controlat electronic, in functie de necesitatile situatiei.

De asemenea, electronica are grija de distributia puterii pentru sistemul cu tractiune integrala. Atunci cand accelereaza, asigura o tractiune optima pentru toate cele patru roti. In acest timp, managementul continuu si simultan al masinii se adapteaza nevoilor soferului precum si conditiilor individuale si situatiilor date. Astfel, tractiunea integrala inteligenta ofera intotdeauna un nivel maxim de dinamica, stabilitate la volan si siguranta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s