Ford pregateste opt masini electrice

Ford a anuntat ca va lansa in acest an opt vehicule electrice pentru piata din Europa, acesta fiind un pas major catre obiectivul sau ca pana in 2022 majoritatea vanzarilor sale sa fie reprezentate de automobile electrice.

Producatorul auto american investeste in vehicule electrice intr-un moment in care producatorii de masini din intreaga lume se lupta sa reduca emisiile de dioxid de carbon pentru a respecta standardele de mediu mai stricte din Uniunea Europeana.Intre vehiculele care vor fi lansate se afla versiunile electrice ale SUV-urilor Kuga si Puma si ale sedanului Mondeo. Producatorul auto mai intentioneaza sa lanseze in Europa alte noua vehicule electrice pana in 2024, intre care SUV-ul electric inspirat de modelul Mustang, in 2020.

t-shirts

Ford a prezentat modelele la salonul auto de la Frankfurt si a spus ca se va asocia cu sase furnizori majori de energie din Europa, care vor oferi servicii de instalare a echipamentelor de incarcare a vehiculelor electrice la domiciliu. Constructorul auto american, ca si alte companii concurente, se confrunta cu stagnarea cererii si cresterea costurilor, pe fondul investitiilor de miliarde de dolari in vehicule electrice, hibride si autonome.

Afacerile din Europa ale Ford inregistreaza pierderi de ani de zile, iar presiunile de a se restructura s-au amplificat de cand General Motors si-a majorat profitul in urma vanzrii brandurilor europene Opel si Vauxhall catre grupul francez Citroen Peugeot. Ford anticipeaza ca gama sa de vehicule electrice sa atraga in Europa vanzari mai mari decat modelele pe benzina si motorina, din 2022, anticipand ca pana la momentul respectiv sa vanda 1 milion de vehicule electrice. In incercarea de a scadea costurile de dezvoltare si de fabricatie, Ford a facut un parteneriat cu Volkswagen in iulie pentru a dezvolta impreuna vehicule electrice.

VW a convenit sa investeasca 3,1 miliarde de dolari in divizia de autovehicule autonome Argo AI a Ford dar a estimat ca ar putea realiza venituri de pana la 20 de miliarde de dolari, impartind arhitectura vehiculului electric MEB cu Ford in Europa.

Ford a spus ca se asteapta sa construiasca peste 600.000 de vehicule electrice in Europa pe parcursul a sase ani, utilizand componente si suportul vehiculelor de la VW, ceea ce va ajuta ambii producatori sa reduca costurile. Cooperarea cu VW pentru vehicule electrice in Europa face parte din investitiile Ford anuntate pana acum, de aproape 12 miliarde de dolari in toata lumea.

Super T-Shirts:
https://www.artistshot.com/artist/profile/designisfun
https://www.teepublic.com/user/supertrooper
https://shop.spreadshirt.com/tshirtdesign
https://shop.spreadshirt.com/t-rex3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s