Mercedes EQA

 Mercedes urmeaza sa lanseze un hatchback electric in 2020, cu denumirea EQA, ca parte a planului producatorului de a lansa 10 masini electrice in urmatorii trei ani. Expus initial in forma unui concept, EQA a fost prezentat publicului la Salonul Auto de la Frankfurt in 2017. Hatchback-ul electric promite pana la 400 km autonomie cu o singura incarcare.

http://mytshirt.pro

Cand va iesi la vanzare, Mercedes EQA va fi oferit cu diferite variante de putere si dimensiuni de bateriei, cea mai mare dintre acestea fiind posibil sa depaseasca 60kWh si care va furniza energie electrica inspre doua motoare, realizand putere insumata de 268 CP.

t-shirts

Mercedes spune ca EQA este „pregatit pentru incarcare rapida”, dar nu a confirmat inca rata maxima de incarcare a bateriei. Este probabil sa fie similara cu rata de 110kW obtinuta de EQC pe o conexiune de curent continuu.

Cu un motor pe fiecare punte, EQA va livra o tractiune integrala permanenta, cu un cuplu de aproximativ 500 Nm returnand o acceleratie de la 0 la 100 km/ora in jur de cinci secunde. Doua moduri de conducere vor fi disponibile: Sport si Sport Plus. Comutarea intre cele doua va modifica puterea furnizata rotilor din fata si spate, schimband comportamentul dinamic al masinii. In modul Sport, grila radiatorului virtual va afisa o aripa orizontala, iar in modul Sport Plus va afisa barele verticale.

O alta caracteristica notabila a conceptului este proiectarea farurilor cu laser. Pana in prezent, nu au fost precizate detalii sau imagini ale interiorului EQA, deci este posibil sa incorporeze o versiune optimizata a sistemului de infotainment Mercedes COMAND. Cu o lungime de 4.285 mm si o latime de 1.180 mm, Mercedes EQA va fi ceva mai mare decat Peugeot e-208, care va ajunge si el pe piata tot in 2020. In acest stadiu nu au fost date detalii despre pret. EQA va fi disponibil la o gama de preturi diferite in functie de capacitatea bateriei si de putere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s