Rivian

Rivian Automotive, a fost fondat de Robert R.J., in varsta de 36 de ani si apare amenintator in oglinda retrovizoare a producatorului Tesla Inc. In mare parte masina este necunoscuta in afara cercurilor auto, marca privata Rivian nu a vandut inca un vehicul.

Cu toate acestea s-au strans finantari majore de la unele dintre cele mai respectatecorporatii din America: un total de 1,7 miliarde de dolari din care 700 de milioane de dolari de la Amazon si 500 de milioane de dolari de la Ford.

t-shirts

CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, cea mai bogata persoana din lume, a vizitat sediul central al companiei Rivian din Plymouth, Michigan, toamna trecuta si a fost foarte impresionat. Pe 19 septembrie 2019, Amazon a anuntat ca va cumpara 100.000 de vehicule Rivian pentru flota sa de livrare a produselor, ca parte a programului de protejare a planetei.

SUV-urile si pick-up-urile sunt printre cele mai profitabile segmente ale pietei vehiculelor de consum, iar vehiculele Rivian promit un salt atat in ​​durabilitate, cat si in autonomia bateriei. Rivian arata oarecum asemanator cu un Range Rover si va concura cu modelul Tesla Model X. In functie de alegerea pachetului de baterii, Rivian promite sa livreze intre 240 si 410 mile de conducere neintrerupta.

http://mytshirt.pro

Este mult peste Tesla X, care poate fi condus doar 237 – 295 de mile. Ambele vehicule ofera 3 randuri de locuri dar estimeam ca Rivian este putin mai incapator, avand in vedere ca linia acoperisului nu este inclinata ca model X.

Preturile preconizate de vanzare incep de la 70.000 USD si ajung la 90.000 USD pentru modelele full option. Rivian declara ca are deja mii de rezervari, pentru un depozit de 1.000 de dolari in avans. Le dorim succes si ii asteptam cu interes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s