Range Rover Crossover Electric

Noul Range Rover Crossover Electric va pune luxul inaintea abilitatilor off-road, iar masina este deja in lucru pentru 2021. Se va baza pe aceleasi repere ale platformei MLA, la fel ca viitoarea sa sora din a cincea generatie si va fi oferit si full electric dar si plugin hybrid.

Platforma MLA poate gazdui doua motoare electrice (unul pentru fiecare punte), oferind masinii tractiune pe doua sau patru roti. Datorita dimensiunilor sale ceva mai mici, va dispune de o baterie de pana in 100kWh ce ar trebui sa ofere o autonomie de minumum 400 km.

t-shirts

Din declaratiile purtatorului de cuvant intelegem ca noul Range Rover Crossover va fi construit la fabrica JLR Castle Bromwich. Se pare ca va fi cel mai elegant SUV pe care firma l-a produs vreodata, cu o linii zvelte si elegante si faruri subtiri, LED. Inca nu au fost date publicitatii prea multe detalii insa masina este asteptata cu interes si pe piata britanica dar si pe cea europeana.

Directorul de proiectare al Land Rover, Gerry McGovern, a declarat: „Pentru mine, ceea ce am aratat de fapt este capacitatea marcii de a se extinde si de a lucra diferit. Am fost intotdeauna pionieri. Daca firme precum Bentley sau Rolls-Royce pot face SUV-uri, de ce Land Rover nsa nu construiasca o masina de lux?”

Planurile extinse de electrificare ale Land Rover nu se vor incheia cu acest crossover. Firma a bugetat de asemenea sume importante pentru o flota intreaga de modele hibride plug-in noi, care vor incepe cu cel mai recent, Range Rover Evoque. Acesta va folosi un nou motor Ingenium de 1,5 litri cu trei cilindri, asociat cu un mic motor electric. Acelasi motor hibrid va fi proiectat si pentru Discovery Sport, care urmeaza sa soseasca anul viitor, la putin timp dupa Evoque.

Imediat dupa aceste modele se va lansa versiunea PHEV a noului Defender. Este de asteptat sa foloseasca aceeasi tractiune gasita in actualul Range Rover PHEV, combinand un motor de 2,0 litri, 4 in linie si un motor electric.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s