Opel Corsa e

Noul Corsa-e ofera o autonomie de pana la 330 km. Bateria de 50 kWh poate fi incarcata rapid pana la 80% din capacitate in 30 de minute. Modelul Corsa-e este pregatit pentru toate optiunile de incarcare – prin cablu, statie de incarcare sau incarcare de mare viteza – in timp ce bateria beneficiaza de o garantie de 8 ani.

http://mytshirt.pro

Modelul rival, Renault Zoe de 22 kWh are o autonomie mai mica desi incepe de la acelasi pret in Germania. Pentru versiunea cu 41 kWh, masina costa minimum 34.100 de euro.

Peugeot nu a lansat preturile pentru e-208, modelul „sora” a lui Corsa-e. Se asteapta ca pretul lui e-208 sa inceapa la aproximativ 31.000 de euro. Opel face trecerea spre electric si hibrid
Corsa-e face parte din planurile Opel de a oferi un hibrid sau o versiune electrica pentru fiecare model, pana in 2024.

t-shirts

Primele patru vor fi pe piata pana anul viitor. Pe langa Corsa-e mai exista un inlocuitor complet electric al crossover-ului Mokka X, o varianta electrica usoara pentru modelul Vivaro, impreuna cu SUV-ul Grandland X plug-in.

Grandland X va fi primul hibrid plug-in Opel. SUV-ul va avea un motor pe benzina de 200 CP, de 1,6 litri, combinat cu doua motoare electrice de 80 kW / 109 CP si o baterie de litiu-ion de 13,2 kWh. Acesta poate atinge pana la 52 de km in modul pur electric. Grandland X imparte platforma EMP2 cu modelele Peugeot 3008, Citroen C5 Aircross si DS 7 Crossback.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s