Byton M-Byte

Dupa o lunga perioada conceptuala si o plimbare intr-un prototip camuflat, vedem in sfarsit SUV-ul electric M-Byte ce va fi oferit clientilor incepand cu anul viitor. Modelul final pentru productie a fost prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt din 2019, consolidand o serie de detalii in acest proces. Designul nu este o surpriza, respectand indeaproape ceea ce am vazut deja din conceptele care dateaza din 2018. In fata, blocurile optice au fost reproiectate dar raman in continuare in forma literei C. In laterale, SUV-ul este prevazut cu oglinzi traditionale, deci cel putin pentru modelele entry level nu vor fi camere video.

t-shirts

Stim ca atuul definitoriu al lui M-Byte va fi la interior, acel ecran lat si curbat de 48 de inch, ce se intinde in jurul tabloului de bord si un afisaj mai mic, „tableta de sofer”, undeva in apropierea cotierei. Ecranele vor avea ca sursa de informatii Byton Cloud, care se conecteaza la web cu viteze de pana la 5G. M-Byte va fi disponibil in doua configuratii. Modelul de intrare, cu tractiune pe puntea spate din spate, are un motor electric de 270 de cai putere. Cu o incarcare completa a bateriei de 72 kWh, ar trebui sa poata parcurge aproximativ 260 km. Varianta a doua va fi cu tractiune integrala si va folosi un al doilea motor amplasat pe puntea fata pentru un total de 402 cai putere. Aceasta varianta va primi o baterie mai mare, de 95 kWh, ridicand autonomia la 450 km.

Byton spune ca M-Byte va avea un pret de aproximativ 45.000 USD, inainte de a se aplica bonificatiile oferite de stat. Acest pret este cu adevart scazut, punand SUV-ul in concurenta directa cu modele din gama premium precum Audi E-Tron, Jaguar I-Pace si Tesla Model X, toate incepand de la minimum 70.000 USD. Byton se asteapta sa livreze primele unitati clientilor din piata interna chineza pana la jumatatea anului 2020 si apoi va incepe sa ia precomenzi pentru Europa si America de Nord, primele masini ajungand pe aceste piete in 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s