Ford Mustang Mach E

SUV-ul Mustang Mach E dezvaluit duminica in Los Angeles este mai mult decat inca o masina lansata de Ford. Mach E a devenit in cadrul Ford un test de inalta calitate pentru o restructurare a companiei. Pentru directorul executiv Jim Hackett, designul agresiv al Mach E si interiorul futurist reprezinta un semn vizibil si mult asteptat al revizuirii procesului de creatie. Mach E exprima dorinta lui pentru Ford de a fi lider in domeniul masinilor curate si a face ca producatorul auto sa devina zero carbon pana in 2030.

Producatorul auto a declarat ca va cheltui 11,5 miliarde de dolari pentru dezvoltarea modelelor electrice si hibride pana in 2022. Bill Ford a declarat pentru Reuters duminica, dupa ce a dezvaluit Mach E ca „va fi profitabil chiar de la inceput.” Increderea Ford in Mach E si hotararea sa de a concura Tesla s-a reflectat chiar si in locatia pe care compania a ales sa dezvaluie masina: un hangar situat la cateva sute de metrii de birourile principale ale operatiunilor SpaceX ale CEO-ului Tesla, Elon Musk.

Acesta a si raspuns la evenimentul Ford cu un tweet duminica tarziu: „Felicitari pentru Mach E! Masinile durabile / electrice sunt viitorul !! Sunt incantat sa vad acest anunt de la Ford deoarece va incuraja si alti producatori de automobile sa ruleze electric. „

t-shirts

EXPERIENTA MUSTANG
Echipa de proiectare a vehiculului a inceput folosind o noua arhitectura proiectata de la zero pentru a fi un vehicul electric cu baterie, in loc de planul initial de a utiliza o versiune modificata a unui vehiculul deja existent cu motor cu combustie, au spus directorii Ford. Partea din fata si proportiile caroseriei au fost adaptate tendintelor zilei, iar sub podea, Ford a conceput un nou pachet de baterii care poate tine masina in miscare o distanta de pana la 483 km.

Noul software gestionat de pe un ecran cu diagonala de 15,5 inci a fost realizat in doar 90 de zile de un grup de 15 persoane care s-a numit Team Menlo – o referire la Menlo Park, Thomas Edison, New Jersey.

Asteptam cu interes aparitia acestui automobil si in showroom-urile din Romania.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s