Noul Fiat 500 electric

Fiat 500 este cea mai recenta masina isi confirma participarea la un viitor complet electric. Si vine mai devreme decat crezi. Seful de marketing al Fiat, Francois Olivier, a declarat ca va dezvalui noul 500 EV pe standul Fiat in cadrul salonului auto de la Geneva de anul viitor.

Ne-am gandit sa le oferim oamenilor posibilitatea de a alege o autonomie de 200 km, deoarece am apreciat ca o distanta de 100 km este prea mica. 200 km este un compromis pentru ca 400 km este frumos dar scump pentru moment. Cat costa? Ei bine, Olivier spune ca doreste sa majoreze pretul catre limita maxima pentru 500 oferit de clientela actuala. Deci iata cum se construiesc preturile in industie: Nu conteaza costul de productie ci maximum cat este dispus apiata sa ofere.

Desi noul 500 va fi complet electric, Olivier confirma ca vor ramane la vanzare alaturi de acesta si cele clasice, pe benzina. Masina nu va mai avea nicio legatura cu vechiul 500 cu tractiune pe fata, lansat acum 8 ani, care a fost un fiasco total. Da, produsul finit va fi foarte fidel spiritului originalului 500 si de data asta am pariat pe tractiunea spate, cu o arhitectura tehnica complet redesenata.

t-shirts

Ce ziceti de un electric Abarth 500 electric? Intr-o masina electrica, cuplul este nebun si ai o acceleratie imbatabila. Este foarte posibil ca in perioada urmatoare sa va surprindem si cu Abarth 500 electric, declara Francois Olivier. Ar fi o racheta urbana!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s