SAB 2019

Departe de ceea ce ne-am fi dorit sa vedem si intr-un spatiu modest spre meschin, ca de criza, expozitia a prezentat numai cateva marci si masini, sa le spunem vechi, pe care le-am vazut deja pe strada. Am vazut expus inclusiv un autobuz turcesc … dintre alea turcoaz, cum sunt deja in Bucuresti de aproape un an. Ca sa nu mai spunem ca au fost si o sumedenie de second hand-uri, undeva in fata pavilionului. Cost bilet: 40 lei (fara parcare inclusa).

In plimbarea „de duminica” printre fosile, si aici ne referim la batranele masini cu ardere interna, am trait un sentiment bizar si cumva dezamagitor ca inca ni se ofera acest tip de autovehicule, cand tot restul lumii migreaza inspre masina electrica. Nu am putut decat sa ne distram un pic pe seama lor si sa ne minunam de preturile exagerat de mari cerute pentru aceste vechituri tehnologice. Vorba RDS-ului … dati-ne si noua un SMS cand incetati sa mai produceti aceste agregate anacronice, depasite si demodate, puturoase si murdare, care apartin trecutului.

t-shirts

Ne-am bucurat insa de prezenta unui Mercedes EQ, a unei Tesla model 3 si a unei firme de la Craiova care a prezentat biciclete si trotinete electrice. A .. si sa nu uit, a fost prezenta si o firma care a adus incarcatoare de casa pentru masinile electrice. Din acest punct de vedere, ei si altii ca ei, sunt poate la fel de importanti ca producatorii de masini si ar trebui sa lucreze umar la umar. Jos palaria si respect pentru acesti 4 expozanti!

In rest … nimic special de povestit iar elecro-entuziastlor le recomandam sa stea acasa, nu au mai nimic de vazut sau aflat … Asta ca sa nu planga dupa banii de bilet si/sau de timpul irosit. Asteptam SIAB-ul din martie, in speranta ca vom avea mai mult noroc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s