Honda e se poate deja comanda

Cu o serie de accente ce amintesc de trecut, prototipul Honda e este foarte aproape de a intra in productia de serie. Asteptarea a luat sfarsit deoarece compania japoneza a introdus in cele din urma versiunea EV pe care, de fapt, veti putea sa o cumperi de la distribuitorul local. Ei bine, cel putin daca locuiesti in Europa.

E-ul va juca un rol important in planurile Honda de a-si electrifica intreaga gama si de a ajunge la vanzarirecord pana in 2025. O masina draguta de oras, Honda e nu s-a schimbat prea mult in tranzitia de la o masina concept la un vehicul de serie si, probabil, vestea buna este ca oglinzile laterale vor fi inlocuite de camere video ce vor oferi imagini live pe doua ecrane de sase inci din interiorul vehiculului.

Desigur ca exista mai multe vesti bune. Cu o tractiune pe spate, Honda E ar trebui sa fie o explozie pentru a conduce vehiculul. Motorul electric al masinii, pozitionat pe puntea spate, va fi oferit in doua variante de putere – 136 cai putere (100 kilowati) si 154 CP. Aceasta inseamna suficienta putere pentru a ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ opt secunde.

Dar ceea ce este probabil mai important pentru o masina de oras cu emisii zero, E-ul cu patru usi poate parcurge pana la 220 km la o singura incarcare a bateriei de 35,5 kWh. O functie de incarcare rapida permite 80% din baterie sa fie reincarcata in doar aproximativ 30 de minute, oferind energie pentru aproximativ 177 km. In ceea ce priveste conectivitatea, Honda E ofera o interfata inteligenta cu un ecran dual touchscreen. Punctul culminant al sistemului este aplicatia Honda Personal Assistant, care foloseste o intelegere contextuala unica pentru a crea conversatii naturale si pentru a oferi acces la o serie de servicii online. Rosteste doar „OK Honda” si spune automobilului care este intrebarea sau instructiunea ta.

t-shirts

Honda e se poate deja rezerva online in Marea Britanie, Germania, Franta si Norvegia. Detaliile privind preturile si livrarile nu sunt disponibile in acest moment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s