Tendinte electrice la Cadillac

Constructorii de lux dezvolta masini electrice ca raspuns la ofensiva Tesla si se pare ca firma Cadillac se va alatura in curand acestui val. In cadrul unui eveniment mass-media din cadrul Detroit Auto Show din 2019, brandul de lux General Motors a aratat imagini cu primul sau model complet electric.

t-shirts

GM a anuntat recent ca automobilul Cadillac va deveni liderul masinilor electrice in curand. Primul Caddy complet electric va fi un crossover. Nu este surprinzator avand in vedere popularitatea actuala a acestor vehicule. De asemenea Cadillac devine un concurent serios pentru primul val de modele de lux cum ar fi: Tesla, Jaguar I-Pace, Audi e-tron si Mercedes-Benz EQ. Cadillac nu a ldezvaluit forte multe detalii despre crossoverul electric (nici macar numele nu este deocamdata cunoscut), dar a spus ca vehiculul va rula pe o noua platforma dedicata electrificarii si adaptata pentru a si impartita si cu alte vehicule ale marcii GM.

Platforma a fost proiectata sa fie flexibila, asigurand un timp de productie mai scurt. Acest lucru ar trebui sa ajute producatorul auto sa tina pasul cu preferintele clientilor si sa se adapteze noutatilor tehnologice mai usor. Initial firma a oferit hibridul plug-in ELR, care a fost un precursor al lui Chevrolet Volt.

Chiar daca stilul a fost distinctiv, pretul mare in comparatie cu Volt a transformat ELR intr-un esec financiar. Se preconizeaza ca si sedanul CT6 va disparea in aceasta vara din portofoliul companiei, ca parte a unei scheme de reducere a costurilor si care vizeaza finantarea schimbarii catre noua gama de vehicule electrice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s