Polestar 2, rival pentru Tesla 3

Ei bine, iata a doua masina Polestar. Cel de-a doua masina a marcii este rivalul Tesla Model 3 si unul destul de interesant. Este o lansare semnificativa, lansand marca Polestar pe teritoriu cu volum mai mare de vanzari in clasa masinilor electrice, fara combustibilii fosili.

t-shirts

Polestar2 se mandreste cu o autonomie care depaseste 300 de mile si va incepe cu un pret confirmat de 49.000 de lire sterline in Marea Britanie. Pentru un plus de 5000 de lire sterline, Polestar va va oferi si pachetul Performance, care adauga frane Brembo pe puntea fata, amortizoarele Öhlins si roti de 20 inch. Deja EV-urile arata mai bine, nu? Polestar 2 este o berlina cu trei volume, asemanatoare cu un model Cross Country, are farurile mai subtiri „Thor’s Hammer” si o bara de lumina posterioara continua, elementele cheie ale designului.

Trecerea la electrificare ofera posibilitati de design noi, dupa cum au explicat cei trei designeri ai grupului Volvo din Stockholm, Thomas Ingenlath, Robin Page si Maximilian Missoni. Echipa a prioritizat designul scandinav curat in interior si in exterior, pe masura ce marca mama Volvo se indreapta din ce in ce mai mult spre electrificare. Din 2019, toate noile Volvo lansate vor fi fie hibride, fie electrice – si este primul producator de masini care va face aceasta miscare.

Cinci masini noi complet electrice, inclusiv doua Polestar, vor fi lansate intre 2019 si 2021. Masinile electrice ne ofera oportunitati interesante, spune seful de proiectare Ingenlath, acum si CEO al submarcii premium Polestar.

Motoarele electrice mai compacte si radiatoarele mai mici poate insemna un design mai elegant si si mai mult loc in cabina. Se poate imbunatati aerodinamica, esentiala pentru autonomie. Polestars va fi ce mai indrazneata masina conceputa de Volvo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s