Noul Tesla Roadster

Prezentare generala
Tesla Roadster a readus in prim plan automobilul electric, chiar daca majoritatea cumparatorilor Model S si Model X nu-si amintesc. Salutam revenirea pe piata cu ajutorul noului model care va fi disponibil din 2020.

Motoare, incarcare si performanta
Aceasta noua versiune a modelului Tesla Roadster a fost dezvaluita ca concept in noiembrie 2017. Fondatorul Tesla, Elon Musk, a prezentat cateva cifre legate de performante destul de interesante: de 1,9 secunde si o viteza maxima de peste 250 km/h. Musk a mai spus ca tractiunea integrala va fi standard. Modelele din portofoliul Tesla utilizeaza doua motoare electrice – unul in fata si altul in spate – pentru a obtine tractiune integrala, asa ca ne asteptam ca aceeasi configurare sa fie gasita si pe noul Roadster. Se spune ca bateria de 200 kWh va oferi o autonomie de pana la 620 de mile, dar cu siguranta acest numar poate fi obtinut numai in conditii de utilizare normala, nu supersport.

Interior si Tehnologie
Deocamdata, Roadsterul 2020 este doar un concept si, in trecut, conceptele Tesla ca si conceptele celor mai multi alti producatori auto – s-au schimbat dramatic in timpul dezvoltarii lor ca modele de serie. Interiorul conceptului Roadster se poate caracteriza prin prezenta acoperisului panou de sticla si plierea acestuia in portbagaj, la decapotare. Exista patru locuri insa cele din spate credem ca vor fi destul de inghesuite, avand in vedere linia acoperisului inclinat de la Roadster.

t-shirts

Este posibil ca designul interior al lui Tesla sa fie aproape in intregime fara butoane fizice. In designul conceptului, un ecran tactil de dimensiuni mari pare sa fie incorporat chiar in panoul care conecteaza tabloul de bord si consola centrala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s