Peugeot e-208

Nu este un Peugeot oarecare, 208 este un automobil full electric. Livrarile noului 208 vor incepe in ianuarie 2020 si iti vei putea alege culoarea si su unul dintre cele 4 nivele de echipare pe care il doresti.

t-shirts

La exterior, aproape ca nu se deosebeste de fratii sai motorizati pe benzina sau motorina. Doar sigla are in plus are niste reflexii albastre, este tot un hatchback cu cinci usi, aspect inteligent si modern, care este inca rezentat ca un rival mai accesibil al lui Renault ZOE.

Sub capota se afla un motor electric de 134 CP care pune in miscare rotile din fata si este alimentat de un pachet de baterii cu litiu de 50kWh. Autonomia declarata de producator este de 360 km, iar incarcarea se face printr-un port CCS si tip 2. Peugeot e-208 are un pret competitiv fata de rivali, incepand de la aproximativ 28.000 euro. Conectati e-208 la un incarcator casnic de 7kW si veti avea o baterie complet incarcata in aproximativ opt ore, cu un cost de aproximativ 6 euro, calculat pe tariful mediu al electricitatii din Romania.

Autoturismul va fi livrat cu o aplicatie care va permite sa verificati starea masinii si sa controlati incarcarea, sa setati pre-reglarea climatizarii si multe altele. Un mic inconvenient este ca nu vine cu un cablu standard care sa se conecteze la o priza cu doi pini acasa si nici nu va avea un cablu de incarcare rapida. Acesta va trebui cumparat separat.

Super T-Shirts:
DE: https://shop.spreadshirt.de/meintshirt
UK: https://shop.spreadshirt.co.uk/mytshirt
FR: https://shop.spreadshirt.fr/mytshirts
AT: https://shop.spreadshirt.at/my-tshirt

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s