Chrysler Portal

Daca v-a placut conceptul Chrysler Portal care a fost dezvaluit la inceputul anului 2017 la Consumer Electronics Show (CES), atunci aveti noroc. Automotive News raporteaza ca FCA a dat unda verde productiei pentru mini-autoutilitara electrica.

t-shirts

Publicatia sugereaza ca Portal va inlocui sedanul Chrysler 300 din linia marcii. In forma conceptuala, Portalul a fost dotat cu o baterie masiva de 100 kWh, care, la acea vreme, se spunea a fi buna pentru 400 km autonomie. Nu ne-ar mira sa vedem ca va atinge si mai mult in 2020, in functie de dimensiunile, greutatea si profilul aerodinamic ale acestuia. Pachetul final ar putea fi redus putin pentru a face masina mai accesibila, desi degetele noastre sunt incrucisate in speranta ca ar putea mentine aceasta abilitate de 250 de mile.

Vorbind despre modificarile dintre concept si versiunea de productie, se pare ca este putin probabil ca functia conducere autonoma sa fie pregatita pentru implementarea completa la momentul lansarii, asa ca nu va asteptati sa vedeti un volan retractabil. O caracteristica interesanta la care speram este viteza de incarcare. Cand a debutat la Las Vegas, Portalul se lauda cu o viteza de incarcare de 350 kW la DC. Si atentie, statia de incarcare ar trebui sa aiba si ea capacitate pentru acesta putere de incarcare.

Desi mini-autoutilitara a fost lansata din anii 1980, alti producatori de autovehicule au eliminat de-a lungul anilor acest tip de caroserie. Portalul, daca este implementat cu succes, ar putea catapulta compania intr-o pozitie clara de lider tehnologic. Intr-adevar, FCA a facut deja o emisiune interesanta despre Chrysler Pacifica Hybrid, asa ca stim ca producatorul Chrysler este capabil sa ne ofere vehicule electrice de calitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s