Hyundai Kona Electric

Hyundai Kona Electric a fost prezentat în premieră mondială la începutul lui 2018, iar autonomia sa a fost dezvelită în vară. De atunci, este așteptat prețul său de listă, iar situația nu este tocmai simplă pentru cei care doreau unul în România deoarece la noi este disponibilă doar versiunea de top.

t-shirts

Astfel, Hyundai Kona Electric este oferit în România doar în versiunea cu baterie de 64 kWh și cu motor de 204 CP și 395 Nm. Aceasta are o autonomie generoasă, de 449 de kilometri în regim mixt. Prețul său este pe măsură: 45.351 de euro cu TVA inclus, dar oferta de lansare menționată îi reduce prețul la 42.792 de euro. Vestea bună este că versiunea aceasta este în echiparea Exclusive, care este preluată, cel mai probabil, de la gama cu motorizări convenționale a lui Kona.

În ciuda prețului consistent, Kona Electric se bucură de avantajul de a fi singurul model 100% electric din segmentul de care aparține. În curând, omologii de la Kia vor lansa noua generație a lui Soul EV, care va fi oferit cu o baterie de 64 kWh. Acesta din urmă are dimensiuni mai mari decât Kona, oferind un spațiu interior apropiat de cel al lui Sportage.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s