Noul Renaul Zoe

Lansarea celei de-a treia generaţii a modelului de referinţă în gama 100% electrică reprezintă un moment important în strategia grupului pentru dezvoltarea vehiculelor electrice pe scară largă. La şapte ani de la lansarea a ceea ce a devenit cea mai bine vândută maşină electrică din Europa, Noul ZOE evoluează în versatilitate, calitate şi tehnologie. Acesta oferă dotări de segment superior, încă de la primul nivel de echipare, rămânând totuşi accesibil. 

Renault ZOE vine cu noutăţi la exterior

Noul Renault Zoe vine cu faruri şi stopuri full-LED, iar blocurile optice preiau identitatea luminoasă, în forma literei C, caracteristică noilor modele Renault. Noul ZOE este oferit în 9 nuanţe de culoare, iar jantele pot fi de 15,16 sau 17 inchi.

t-shirts

Interior digital pentru noul ZOE

ZOE inaugurează pe nivelul de bază un cadran digital cu diagonala de 10 inchi. Afişajul include principalele mijloace de acţionare şi toţi parametrii specifici conducerii electrice, începând cu eco-metru care încurajează conducerea ecologică. Pe versiunile echipate cu navigaţie, acesta afişează şi indicaţiile GPS. Pentru echiparea ZEN, Noul ZOE prezintă o nouă tapiţerie cu material textil 100% reciclat. Ecranul sistemului de infotainment de 9,3 inch controlează setările principale ale vehiculului, de la diverse sisteme de asistenţă, la personalizarea culorilor afişajului pe ecranul tabloului de bord. Sistemul Renault EASY LINK propune funcţii specifice vehiculelor electrice, cum ar fi afişarea în timp real a staţiilor de încărcare. De acum clienţii pot conecta smartphone-ul şi afişa aplicaţiile prin intermediul Apple CarPlay şi Android Auto. Renault ZOE vine şi cu 4 mufe USB, două pentru pasagerii din faţă şi două pentru cei din spate.

Autonomie de 390 km pentru ZOE

Noul ZOE propune o baterie Z.E. 50 care asigură o autonomia de până la 390 km WLTP. Noul ZOE este singurul vehicul electric accesibil de pe piaţă care asigură încărcare AC de până la 22 kW şi DC până la 50 kW. Prin intermediul aplicaţiei MY Renault, clienţii vor găsi întotdeauna soluţiile de încărcare de care au nevoie, indiferent dacă sunt acasă, la serviciu, în zone publice de parcare sau pe autostradă.

2019 – Nouvelle Renault ZOE

Renault ZOE în cifre

Aproape 150.000 de înmatriculări la sfârşitul lunii mai 2019. Cota de piaţă de 18,2% în Europa în 2018 (unul din cinci vehicule electrice vândute la scară continentală este un Renault ZOE). Mai mult de 60 de premii în întreaga Europă. Peste 4 miliarde de kilometri realizaţi. Peste 30.000 de persoane implicate zilnic în producţia modelului ZOE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s