Audi e-tron

Tur de forță cu Audi e-tron: peste 1.600 de kilometri în 24 de ore

Audi a pregătit o nouă campanie pentru promovarea SUV-ul electric e-tron. De această dată, trei exemplare e-tron 55 quattro au parcurs peste 1.600 de kilometri în 24 de ore, iar pe parcursul turului, mașinile au oprit de șapte ori pentru reîncărcarea bateriilor.

Audi continuă campania de promovare a SUV-ului electric e-tron. De această dată, nemții au pus la cale un mic tur de forță în Europa. Trei exemplare Audi e-tron 55 quattro au pornit din zona de nord a Sloveniei și au avut de parcurs peste 1.600 de kilometri în 24 de ore.

t-shirts

Cei nouă jurnaliști care s-au aflat la bordul celor trei exemplare e-tron au trecut prin 10 state europene: Slovenia, Austria, Italia, Lichtenstein, Elveția, Franța, Germania, Luxemburg, Belgia și Olanda. Pe parcursul acestui traseu, organizatorii au pregătit șapte opriri pentru reîncărcarea bateriilor lui Audi e-tron.

Prin intermediul acestui eveniment, nemții au vrut să scoată în evidență sistemul rapid de încărcare al lui e-tron. Acumulatorii SUV-ului german pot fi încărcați la prize de 150 kW, iar atunci când este cuplat la o astfel de unitate, e-tron poate înmagazina 80% din capacitatea totală a bateriilor în doar 30 de minute. În prezent, Audi oferă două versiuni pentru SUV-ul e-tron.

Varianta de bază poartă indicativul 50 quattro și promite o autonomie de 300 de kilometri (baterie de 71 kWh). Cea de-a doua versiune e-tron se numește 55 quattro și este echipată cu o baterie de 95 kWh care promite o autonomie de 417 kilometri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s