Un taxi electric atrage mai multa atentie decat va imaginati

Cu toate acestea, nu doar avantajele semnificative din punctul de vedere al mediului inconjurator au atras clienti pentru eConect Cats. O serie de companii mari cum ar fi societatea de avocatura Maclay Murray & Spens LLP au inceput sa foloseasca serviciile firmei de taxi cu masini electrice.

Atat eConnect Cars cat si Nissan sublinieaza avantajele legate de confort pe care le au masinile electrice fata de cele conventionale. Barry Beeston, Director de vanzari la Nissan spune: „Cu un zgomot mic la rulare, atat soferul cat si pasagerul se bucura de o calatorie relaxanta intr-un mediu comod, linistiti fiind de faptul ca drumul lor va fi mai putin daunator pentru oras si pentru semenii lor, alegand sa foloseasca un LEAF de la eConnect.

Astfel in viitorul apropiat poate gestul de a aparea intr-o masina electrica taxi poate sa devina o chestiune de eticheta sociala. Pe masura de producatorii isi largesc oferta de masini electrice, masinile in sine devin mai eficiente, mai practice si mai accesibile consumatorilor.

Alistair Clarke, fondatorul eConnect Cars a comentat: „Dezvoltarea tehnologiei si capacitatile inerente ale masinilor electrice sunt principalele motive pentru care am aplicat aceasta strategie practica si inteligenta in domeniul inchirierilor auto si a masinilor din regimul de taxi, pe scena londoneza.” Si ei nu sunt singurii. Foarte multe alte companii cum ar fi MetroCab din Londra au prezentat deja primariei locale proiectele lor precum si planuri de dezvoltare a fenomenului. O masina electrica taxi este o idee extraordinara care este deja asimilata intr-unul dintre cele mai congestionate orase din lume.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s