Showroom multibrand

6 constructori au deschis un showroom comun pentru promovarea masinilor electrice BMW, Nissan, Renault, Volkswagen, Kia si Mitsubishi au inaugurat un showroom comun in Marea Britanie cu scopul principal de a promova masinile electrice, fara sa se teama ca propriile vanzari vor fi in scadere.

Constructorii auto se afla intr-o concurenta puternica pentru clienti, iar colaborarile din acest domeniu pentru cresterea vanzarilor sunt practic inexistente. Iata insa ca, in localitatea Milton Keynes din Marea Britanie, compania Chargemaster care vinde statii de incarcare pentru masini electrice a reusit sa convinga 6 mari constructori auto din Europa sa coopereze pentru promovarea industriei auto.Astfel, BMW, Nissan, Renault, Volkswagen, Kia si Mitsubishi au acceptat provocarea de a dezvolta un showroom comun in care sa expuna modele si, mai ales, sa promoveze masinile electrice. Practic, in loc sa fie asaltati cu oferte de vanzare, vizitatorii showroom-urilor primesc informatii despre avantajele utilizarii masinilor electrice. La cerere, clientii primesc informatii si despre preturile solicitate pentru modelele expuse.

Cei de la Nissan afirma ca nu se tem sa-si expuna modelele alaturi de cele ale rivalilor, intrucat compania este „increzatoare” in pozitia dominanta pe care o are pe aceasta piata, cu referire la faptul ca Nissan Leaf este masina electrica cu cele mai mari vanzari in lume. intre timp, reprezentantii BMW afirma ca oamenii au numeroase intrebari despre masinile electrice, iar acum exista un loc unde pot afla informatii generale despre acestea, fara sa primeasca detalii specifice unui anumit model de pe piata.

Acesta este primul showroom multibrand din Europa, insa in Statele Unite a fost deschis unul asemanator inca din luna mai. Chevrolet Bolt, Ford C-Max Energi si Nissan Leaf sunt expuse la comun intr-un showroom din Portland, Oregon. De asemenea, compania EVBuy a inaugurat in Shanghai un showroom unde expune modele electrice de la mai multi constructori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s